تبدیل تونل‌های مترو رژیم صهیونیستی به پناهگاه و تعطیلی کارخانه‌ها در مرز لبنان

تبدیل تونل‌های مترو رژیم صهیونیستی به پناهگاه و تعطیلی کارخانه‌ها در مرز لبنان
رژیم صهیونیستی از بیم پاسخ احتمالی ایران و حزب الله تونل‌های مترو را برای تبدیل شدن به پناهگاه آماده کرده است.
کد خبر : ۱۶۵۵۱۲

به گزارش ایبنا؛ گزارش‌ها و تحلیل‌های رسانه‌های مطرح بین‌المللی، حاکی است که عملیات وعده صادق ۲ به نسبت قبلی سنگین‌تر، ویرانگرتر و پیچیده‌تر است.


در همین راستا محافل اقتصادی رژیم صهیونیستی نیز نظیر محافل سیاسی و امنیتی برای مقابله با پاسخ احتمالی محور مقاومت آماده می‌شوند.
بر اساس دستورات وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی «میری رگو»، تمام ایستگاه‌های مترو در سراسر سرزمین‌های اشغالی آماده هستند تا در صورت حمله نظامی ایران و حزب الله از تونل‌های مترو به عنوان پناهگاه در شرایط اضطراری استفاده شود.


مقامات محلی در شهرک‌های صهیونیست نشین شمال سرزمین‌های اشغالی نیز برای اجرای طرح جدید اضطراری مواجهه با قطعی برق در صورت رویارویی با پاسخ نظامی ایران و حزب الله آماده می‌شوند.


بر این اساس کارکنان بخش‌های مراقبت اجتماعی و امداد و نجات آماده ارائه راهکار‌های اضطراری در تخلیه بیمارانی هستند که از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده می‌کنند و همچنین، سالمندان و کسانی که در صورت قطع برق در نتیجه جنگ نمی‌توانند در خانه خود بمانند.


از سوی دیگر، همه وزرای اسرائیلی به عنوان بخشی از آماده سازی برای پاسخ مورد انتظار از سوی ایران و حزب الله، تلفن‌های ماهواره‌ای همراه دریافت کردند. به گزارش وبگاه اسرائیلی وای نت، با پیش بینی اینکه حمله مورد انتظار زیرساخت‌های ارتباطی زمینی را هدف قرار دهد و باعث فروپاشی شبکه‌های تلفن همراه شود، تلفن‌های ماهواره‌ای بین همه وزیران، از جمله وزرایی که در کابینه امنیتی-سیاسی حضور نداشتند، توزیع شده است.


روزنامه عبری معاریو نیز اعلام کرد ارتش اسرائیل به کارخانه‌هایی در شمال که حاوی مواد خطرناک هستند و تا ۴۰ کیلومتری مرز لبنان فاصله دارند، دستور داده با توجه به احتمال پاسخ ایران و حزب الله تعطیل کنند.


روزنامه آمریکایی فایننشال تایمز نیز دیروز شنبه گزارش داد که جنگ با حزب الله لبنان طی ماه‌ها تبادل آتش منجر به بزرگترین عملیات اسرائیل در تخلیه غیرنظامیان طی ۷۰ سال گذشته شده است.


این روزنامه گفت از جمعیت ۲۴ هزار نفری کریات شمونه تنها سه هزار نفر پس از جنگ در آنجا مانده‌اند.


فایننشال تایمز افزود که بر اساس تصاویر ماهواره ای، با گذشت ۱۰ ماه از تبادل آتش با حزب الله، خسارت‌های اقتصادی شدیدی به شمال اسرائیل وارد شده است و آتش موشک‌ها و پهپاد‌های حزب الله به ساختمان‌ها، محصولات کشاورزی و فعالیت‌های تجاری خسارت وارد کرده است.


رژیم صهیونیستی که به دلیل اخراج کارگران فلسطینی و اعزام سربازان ذخیره به جنگ با بحران کمبود نیروی کار مواجه است از تصمیم تایلند برای به تعویق انداختن اعزام کارگران خود به سرزمین‌های اشغالی شوکه شده است.


تایلند دیروز اعلام کرده به دلیل بیم از پاسخ احتمالی ایران و حزب الله اعزام کارگران خود به اسرائیل را که قرار بود طی روز‌های آینده انجام شود، به تعویق انداخته است. به گفته مقامات تایلند امنیت جان شهروندانشان در اولویت قرار دارد.


رژیم صهیونیستی به دنبال تجاوز نظامی به نوار غزه از ورود ۱۰۰ هزار کارگر فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی جلوگیری کرد، تصمیمی که تبعات آن، فلج شدن بخش ساخت و ساز این رژیم بوده است.


رژیم صهیونیستی در همین راستا تصمیم دارد تا پایان سال شش هزار کارگر خارجی را جذب کند.

 

منبع: فارس

ارسال‌ نظر